Wella Professionals, SP, Sebastian, Sassoon, Nioxin, ghd, weDo


Wella Professionals

Wella Professionals forener farge, pleie og styling, og samarbeider lidenskapelig med frisører for å glede kunder som vil ha enestående og førsteklasses resultater. I 140 år har Wella Professionals vært kjent som et nyskapende varemerke med stor lidenskap for hårpleie. De nyeste teknologiske produktene er utviklet med kjærligheten til frisørfaget. Varemerket tilbyr en rekke produkter av høy kvalitet til hårpleie, styling og farging med bl.a. INVIGO, Color Motion+, Fusion, Oil Reflections, EIMI, Koleston Perfect Me+, Illumina og Color Touch.


SYSTEM

Oppdag det mest personlige, vitenskapelige og avanserte hårpleiesystemet på markedet. Den skreddersydde EnergyCode-diagnosen gir over 174 millioner individuelle løsninger.
 System Professional produktene inneholder mårettede mengder av EnergyCode™ complex for å adressere hver kundes unike energiprofil.


SP

SP har over 30 års erfaring innenfor individuelt tilpasset hårpleie. SP bygger på fremragende formler som tilbyr den beste hårpleie for de mest krevende hår og hodebunnsbehov.
Velkommen til SP's fantastiske verden!


Sebastian Professional

Sebastian Professional er det eksklusive, moteriktige merket for vågale personer som alltid ønsker å lede an med nye trender.
Vi mener at våre personlige ulikheter er altfor fargerike til å låses til en look. Det er derfor vi aldri står stille, men alltid tenker fremover. Vær med i tiden – let videre. Utfordre normen og hev deg over den.
For ubegrenset nyskaping innen hår og styling – eller gjenskaping som vi liker å kalle det. Sebastian. What’s Next.


Sassoon 

Sassoon retter seg mot skjønnhetsperfeksjonister som er ute etter å gi et perfekt inntrykk ved enhver anledning, og som ønsker å oppnå et nesten uoppnåelig skjønnhetsresultat.
This is Sassoon. This is Hair Design.


Nioxin 

Nioxin har funnet inspirasjon innen hudpleie for å tilby avansert behandling mot håruttynning, og består av produkter som styrker, tilfører næring og reparerer håret fra bunnen av. Her finner du komplette og personlig tilpassede 3D-produkter for et tykkere og fyldigere hår.


weDo

weDo/ Professional er et eco-etisk varemerke fra Coty som tilbyr profesjonelle kvalitetsprodukter på en bærekraftig måte.


ghd

ghd revolusjonerte hårbransjen med sine stylingprodukter som åpnet opp for uante muligheter innen frisørfaget og er blitt verdenskjent for sine innovative, effektive og praktiske stylingverktøy av meget høy kvalitet. Produktene er utviklet for å gi frisyren hold som varer og samtidig bevare ditt hår på best mulig måte. Her finner man alt fra rettetenger, krølltenger, varmebørste og hårfønere, samt stylingprodukter og børster.

se mer ghd her: Adresse:
 
Wella/ghd
Nydalsveien 30B
0404 Oslo


Telefon:
 
23 05 30 00 (sentralbord)
23 05 30 30 (kundeservice)

e-post:
 
kundeserviceNO@cotycustomerservice.com

nettside:

www.wella.com


Powered by: Bloc