Bitchn´ Brows er en serie brynsprodukter utviklet for det skandinaviske utseendet. De har implementert rike, kalde farger med et hint av varme, slik at alle farger kan kombineres. På denne måten kan du designe din egen farge enten du er lys eller mørk.

De store forbildene innenfor moderne skjønnhet er kjente makeup-artister på sosiale medier. Om brynene du styler ikke ligner på deres, mister du målgruppen på 15- 30 år.

Hold deg oppdatert - meld deg på kurs i moderne brynsstyling, også kjent som brow shape/brynsløft holdt av brynsspesialistene fra Bitchn’ Brows. 

Pioneren Lilliane Caron er verdenskjent i voksindustrien for sine varemerker og innovative formula. Bitchn´ Brows har i samarbeid med Lillane utviklet en voks som spesialiserer seg på voksing av bryn.

Kurset tar for seg analyse av ansikt og kunsten å finne den perfekte form på bryn til enhver kunde. Resultatet er like perfekt med voks og farge som med brynssminke. Det holder seg i tillegg opptil 4 uker.

Ved bestilling av startpakke kommer de til din salong og utfører kurset. 

For bestiling av voksprodukter til salong, samt kurs, send en forespørsel på nova@bellessa.no


Serien fra Bitchn´Brows egner seg også til kreftpasienter, da hår ikke er nødvendig for å få et naturlig resultat som sitter. 

Adresse:

Bitchn` Brows
Frognerveien 35
0266 Oslo

Telefon:

40 09 06 65

E-post:

nova@bellessa.no

post@lacosmetica.no

Hjemmeside:

www.bitchnbrows.no

Følg: