L'Oréal Norge AS


L´ORÉAL PROFESSIONNEL, KÉRASTASE, REDKEN, MATRIX, PUREOLOGY, SHU UEMURA

L´Oréal er verdensledende innen skjønnhet og velvære, og ligger også på topplistene over mest etiske og bærekraftige selskap. L´Oréals avdeling knyttet til frisørmarkedet går innunder gruppen Professional Product Division (PPD). Her finner du merkene L´Oréal Professionnell, Kérastase, Redken, Matrix, Pureology og Shu Uemura Art oF Hair.

L´Oréal Professionnel:

Den unge kjemikeren og innovatøren Eugéne Schueller grundla i 1909 firmaet, som senere kom til å bli det som vi kjenner som L'Oréal i dag. L'Oréal Professionnel er tilstede under moteuken i Paris, New York, London og Milano, og deltar på mer enn 40 høyprofilerte motevisninger.

Kérastase:

Helt siden 1964 har Kérastase vært den absolutte hår- og hodebunnseksperten bland frisører og kvinner verden over. Merket kombinerer luksus og teknologi for å være i forkant på hårpleiemarkedet, og dette reflekteres i det brede produktsortiment. Luksuriøse teksturer, kombinasjonen av herlige konsistenser og helt nye dufter gir deg en uforglemmelig sanselig opplevelse.

Redken:

Paula Kent og kjemikeren Jehri Redding grunnla Redken i 1960 og sammen revolusjonerte de den profesjonelle hårpleieindustrien for både frisøren og forbrukeren. Redken utvikler profesjonelle hårprodukter og hjelper til med å utvikle frisører, noe som skaper en bedre salongservice og opplevelse for kunden. Målet er å nå ut til forbrukeren gjennom inspirasjon, mote og innovasjon. Redken er et varemerke for alle som ønsker inspirerende og personlig tilpassede behandlinger.

Matrix:

Matrix ble grunnlagt i 1980 av frisør Arnie Miller fra USA. Matrix har et bredt spekter av hårpleie-, farge- og stylingprodukter samt unike salongbehandlinger som gir løsninger for alle hårtypers behov. En merkevare som er 100 % dedikert til frisøren. Med et bredt spekter av rimelige høyteknologiske produkter skaper de løsninger for frisør og kunder.

Matrix brukes av de mest ettertraktede hårfrisørene rundt om i verden. Som ambassadører for Matrix reiser de rundt i verden for å dele sin skarpe teknologi og kreativitet og inspirere frisører til å utvikle sin kunnskap.

Shu Uemura:

Ved å åpne opp en verden av lidenskap, kunst og inspirasjon byr shu uemura art of hair på muligheten for salongen din til å skille seg ut og tilby en unik opplevelse for kundene. For shu uemura art of hair er hår en ekte form for kunst drevet av hårartister som deler samme lidenskap. De tilbyr utvalgte salonger et komplett ritual med hårpleie og styling tilpasset ulike hårtyper for frisører som avslører hver eneste kvinnes individuelle skjønnet.


Adresse:
L'Oréal Norge AS
Postboks 404
1327 LYSAKER

Telefon:
 67 11 27 50


mail:

Kontakt@loreal.com


Kontaktpersoner:

Christina Steen - Area Manager PPD (all brands)               

Områder: Akershus /Buskerud/Vestfold /Telemark/Nordland/Troms/ Finnmark/Trøndelag/Sunnmøre

Telefon: 46 74 77 70

Mail: christina.steen@loreal.com           

 

Wiveca Lines - Area Manager PPD (all brands)                

Område: Østfold/Oslo/Hedmark/Oppland/Trøndelag nord og syd /Nordland/Møre og Romsdal    

Telefon: 90 11 86 18

 Mail: wiveca.lines@loreal.com

 

 Christopher Hansen  - Area Manager PPD (all brands)                

Område:Hordaland/Rogaland/Aust og Vest Agder/                     

Telefon: 91 70 27 01

Mail: christopher.hansen@loreal.com


nettside:
www.redken.no

www.pureology.com

www.kerastase.com

www.shuuemura-usa.com

www.matrix.com

www.lorealprofessionnel.com


Følg:


Redken    

Pureology                                                                                      

Kerastase      

Shu Uemura Art of Hair

Barbers and Brews                                                                                                

Matrix

L´Oréal Professionnel

    
Matrix

L´Oréal Professionnel