JEG HAR ALLTID DRØMT OM Å VÆRE FRISØR. 

Helt siden jeg som liten jente ble dullet opp i mine første 80-tallsfrisyrer, har jeg sett opp til mamma som brant for frisørfaget. Det har aldri vært en hårsbredd av tvil: Det var frisør jeg skulle bli. 

Og frisør, det ble jeg, med egne salonger på Sørlandet. Og jeg elsket jobben min. Men et sted på veien kom jeg over en utfordring. Det var fortvilende, for jeg klarte ikke å se løsningen klart for meg.

Tross årevis med behandling hos fysioterapeut, smerter i nakke og rygg gjorde at jeg etter hvert stod overfor en omskolering. Skulle jeg gi opp jobben jeg elsker? Det var en vond tanke som stadig kvernet i hodet mitt.

Den kvelden for noen år siden husker jeg godt. Jeg løp opp til pappa, fortvilet. «Vi er nødt til å finne en løsning», sa jeg. Pappa er designingeniør, og vi satte oss ned ved tegnebrettet. Det ble startskuddet.

Løsningen bærer navnet Sanasella, en stol med frisøren i fokus. På veien mot målet har jeg hatt mange gode hjelpere som har tilført uvurderlig kompetanse og lidenskap til å ta idéen videre til det den er i dag.

Selv om idéen til Sanasella er min, er veien frem til den ferdige frisørstolen drevet av inspirasjon, fra andre med samme lidenskap som meg selv. De jeg snakker om, er bransjekollegaer fra hele landet. 7 av 10 sykmeldte frisører oppgir statiske arbeidsstillinger med påfølgende smerter som årsak til sykefravær (Fafo, 2013). Det gjør noe med motivasjonen til et bankende frisørhjerte.

For veien frem til Sanasella har hele tiden hatt èn drivkraft for meg: Kjærligheten til frisørfaget. Jeg elsker faget mitt, og jeg ønsker å være i jobben min i mange år fremover. For meg handlet det om å ta et valg mellom det å gi meg som frisør, eller å bidra til en positiv forandring i bransjen. 
KERALUX RENS/PLEIE.

HVORDAN IMPREGNERE OG TA VARE PÅ DIN SANASELLA-STOL:

Steg 1. Gå over stolen, og fjern hår og smussrester med mildt såpevann.

Steg 2. Bruk våtserviett 1 til å renser trekket. La den tørke helt inn.
Steg 3. Ta våtserviett 2 som impregnerer og fukter trekket. Gå nøye over slik at hele trekket blir impregnert. 

La det tørke inn, og ”voila”: stolen er nå klar til bruk igjen.

Superenkelt og raskt, og kan brukes både på skai- og skinnmateriell. Vi anbefaler å bruke Keralux med en gang stolen ankommer (ligger med i esken), og repeter deretter hver. 3 md.

•1 pakke: 59,–⁣⁣

•5 pakker: 249,–⁣⁣

•10 pakker: 449,–


Som HeadQuarter-medlem får du kickback hos Sanasella.


Kontakt

Sanasella Marketing AS

Org nr 924 559 977

Østre Myrbakkvei 27, 4580 Lyngdal


salg@sanasella.no

Lena Staddeland

gründer

+47 971 60 692

lena@sanasella.no