En bekymring mindre med Codex Advokat!

Postet av Headquarter As den 25. Sep 2020


 

Hele samfunnet vårt er tuftet på plikter og rettigheter.

Ekstra vanskelig blir det når fornuft møter følelser.

Men løsningene finnes også i lover, regler og mellom mennesker. Heldigvis.

Codex Advokat gjør det vanskelige forståelig og gir råd basert på erfaring. Med forutsigbarhet og tilgjengelighet.For å hjelpe deg best mulig med loven, tror vi i Codex Advokat på det å hente innsikt og perspektiver fra ulike miljøer. Et advokatfirma gjennomsyret av mangfold i personlighet, erfaring, tenkemåte og kompetanse. Vi jobber tverrfaglig, og som lag. Alltid med en solid grunnmur av juridisk kompetanse. 

 

GJENNOM ET SAMARBEID MED HEADQUARTER TILBYR VI DEG SOM MEDLEM NETTOPP DETTE, OG ALLE MEDLEMMER FÅR -15% I RABATT PÅ VÅRE PRISER OG PRODUKTER.


Vi kan hjelpe deg både som privatperson og som næringsdrivende. Med gode juridiske avtaler kan problemer avverges. Klare avtaler bidrar til å bevare gode relasjoner. Tydelighet forhindrer krangler. Det er mye kjærlighet i ryddighet.

Hva hadde du gjort om dine rettigheter ble borte?  Hvis du ikke hadde retten til å si det du mener eller retten til å tenke fritt?

 

Codex står opp for menneskers rettigheter og for et samfunn der loven er lik for alle. Vi er anerkjent av FN som klimanøytrale, som det første advokatfirmaet i verden. For Codex handler dette om samfunnsansvar. Samtidig som Codex er et utadvendt, innovativt og fremtidsrettet advokatfirma, skal vi også jobbe for bærekraft, klima og like rettigheter– både lokalt og globalt.

 

Kirkens Nødhjelp er blant dem som har valgt Codex Advokat som hovedsamarbeidspartner innen juridiske tjenester.

Spør oss gjerne også om hvordan du kan bidra til en bærekraftig utvikling, og i kampen mot fattigdom og urettferdighet.

 

Vi skal gi deg en bekymring mindre.

 

Snakkmedoss@codex.no

Telefon: 22 92 38 50

NB! Oppgi koden HQ ved bestilling av tjenester for å få rabatten som medlem

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.