Bli medeier i vår egen frisørfremtid!

Postet av Headquarter As den 27. Okt 2023

NORSK FRISØR-SOFTWARE 

MED NORDISK LANSERING 

Som HQ-medlem kan du nå bli medeier!


MAD Software har laget en Software skreddersydd for frisørbransjen! Den skaper økt motivasjon, økte resultater, økt trivsel og lavere fravær hos dine ansatte! Helt uten at du må bytte noen systemer!

Fra omfattende pilot kan de vise til resultater som:

51 % økt varesalg

55 % økt rebooking

36 % økt lønnsomhet i produksjon

24 % redusert overskuddskapasitet


Som HeadQuarter-medlem får du nå en unik mulighet bli medeier. Dette er en sjanse du bør få med deg!


LES MER HER PÅ VÅR EGEN SIDEN FOR HEADQUARTER


DIGITAL FRISKPUST TIL FRISØRBRANSJEN


Med trofeer, utmerkelser, poeng, challanges, streaks, rewardshop og live kontrollmanager for eier og leder skapes en ny verden av arbeidsglede, teamspirit og resultatskapning i din salong!
 
 MAD kaller det «Gamification av frisørhverdagen». Det skaper selvmotiverte medarbeidere som leker og har det gøy med din salong sine viktige mål. Det gir resultater!


SOM HQ-MEDLEM KAN DU NÅ BLI MEDEIER!


Nå skal MAD Software kommersialisere produktet og tilby det i Norske frisører og etterhvert også i Norden. For å hente kapital til dette inviteres nå nye eier inn i selskapet.
 
 MAD er først og fremst skapt for frisørbransjen og derfor er det veldig kult at nettopp vår egen bransje, eller nærmere bestemt HeadQuarter medlemmene, får denne unike mulighet før alle andre!


SAMMEN ER VI STERKE

små som store!

MAD software, som for øvrig står for More Awesome Days, har bestemt seg for at alle skal kunne være med, små som store. Derfor har de satt minste investeringssum så lav som 1.167 kr. Du kan investere med salongen din eller privat, det er helt opp til deg.


KVALITETSSTEMPEL

FRA L´ORÉAL

L´oréal har fulgt utviklingen av MAD og lovpriser systemet og hva de bidrar med til frisørbransjen. Som medeier i MAD er du med å definere fremtidens frisørhverdag. Den muligheten kommer ikke hver dag..LES MER HER


Mad Software AS

Eivind Linge

web: www.madsoftware.no

phone: +47 948 800 87


                   VIC PAZ - ny extensionsleverandør i HeadQuarter

Postet av Headquarter As den 12. Okt 2023


GOLD FEVER, DECLHAIR OG HAIR MADE EASI

 

VIC PAZ har over 30 års erfaring som ledende Hair Extensions-distributører i Skandinavia med en brennende lidenskap for hår.

I dag kan vi med stolthet presentere oss selv med et helt nytt navn, og enda bedre utvalg enn noen gang før. Med agenturet fra Gold Fever og vårt eget brand Declhair har vi endelig funnet akkurat det.

I tillegg har vi muligheten til å tilpasse oss alle våre kunders behov med både tape, keratin, wefts og løshår.


Vi ønsker å være din salongs samarbeidspartner! Vi står for hårkvalitet, variert utvalg og du som frisør står for det fantastiske håndarbeidet.

 


100% europeisk hår med Premium kvalitet. Håret er farget for hånd og leveres med italiensk keratinfester, usynlige tape fester og flotte hestehaler. Håret blander seg naturlig inn i vårt nordiske hår. Leveres med natural ends. Lagerføres i lengdene 30,40,50 og 60cm.

                                             

Gold Fever ble etablert i 2015 og tilbyr Indisk tempelhår av beste kvalitet, med tape eller keratinfester. Levers med Natural Ends TM. Lagerføres i 38 farger og i lengdene 35, 45 eller 55 cm.

                                                    

Tilbehør til alle typer Hair Extensions fra Hair Made Easi er vårt nyeste agentur i stallen. Her finner du alt du behøver for å feste eller fjerne Tape, Keratin, Nano eller Weft Extensions.


VIC PAZ AS

Vestheims gate 2

0262 Oslo

Telefon:

23 24 26 60

Mail:

Support@hairextension.no

Hjemmeside:

https://hairextension.noLoreal Business Forum & Hair Affair - EARLY BIRD PÅMELDING!

Postet av Headquarter As den 5. Okt 2023

Er du en Early Bird og melder du deg på før 13.oktober får du rabatt på både L´Oréal Business Forum og Hair Affair! 
SANASELLA-KAMPANJE FOR MEDLEMMER UT 2023

Postet av Headquarter As den 2. Okt 2023


For bestilling eller mer informasjon ta kontakt med Lena her: lena@sanasella.no