Vinnere HÅR - Swedish Beauty Awards 2022

Postet av Headquarter As den 21. Apr 2022


Det er moro å se at alle produkter som vant priser under Swedish Beauty Awards 2022 er i vårt leverandørnettverk!

Kanskje du her får noen nye tips til it-produkter å tilby kundene;


 Årets Kit Shampoo / balsam under 600 KR
 

AMIKA

Bust Your Brass Cool Blonde Repair Shampoo & Conditioner

Begrunnelse:

"Frisk duft, stilig flaskedesign og et innhold som renser, pleier og fjerner gylne toner i blondt hår. Et perfekt produktpar som passer på alle bad!"
Årets Kit Shampoo / balsam over 600 KR

KÉRASTASE

Curl Manifesto Bain Hydration Douceur & Fondant Hydration Essentielle

Begrunnelse:

"Denne duoen tilbyr mild og skånsom rens for både hår og hodebunn, samt vektløs fuktighet. Resultatet er sunt og fyldig hår med fantastiske spenst og kraft i hver krøll."

Årets Hårpleie under 300 KR

Davines

Heart of Glass Sheer Glaze

Begrunnelse:

"Ingredienser av høy kvalitet styrker, beskytter varmen og forlenger føningen, samt gir en ettertraktet glans som øker dybden i hårfargen. En vinner som gir håret mye kjærlighet!"Årets Hårpleie over 300 KR

Shu Uemura Art of Hair

Izumi Tonic


Begrunnelse:

"Wow! Her er et absolutt must for alle som bryr seg om å pleie det lange håret sitt, hvor effekten er merkbar allerede ved første gangs bruk. Ikke rart juryen tok bølgen!"


Årets Styling under 300 kr

ECRU NEW YORK

Curl Perfect Air-Dry Foam


Begrunnelse

"Smart stylingprodukt som lar deg kontrollere uregjerlige krøller, kan påføres lag på lag til ønsket effekt og enkelt aktiveres flere dager på rad. En vektløs vinner!"Årets Styling over 300 kr

R + Co

COOL WIND pH Perfect Air-Dry Crème

Begrunnelse:

"Pent sammensatt og velduftende krem som gir en lett og luftig følelse. Snille ingredienser temmer, gir glans og gjør håret enkelt å style helt uten hårføner eller varmeverktøy."


Årets Finish under 250 kr

BJÖRK

TÄMJA

Begrunnelse:

"Noen sekunder med rask temming temmer hvert egenrådige strå, så kan du stole på at håret holder seg perfekt time etter time etter time. Rene tryllestaven!"
Årets Finish over 250 kr

Davines

More Inside  - This is an invisible dry shampoo 

Begrunnelse:

Den luftige sprayen har usynlige krefter som løfter bort fett, smuss og talg uten å etterlate det minste spor. Resultatet? Uovertruffen glatt, rent og luftig hår.

Headbrands x Four Reasons Boot Camp

Postet av Headquarter As den 5. Apr 2022


"Tusen takk for fine og lærerike dager ♥️👊"

 "Takk for noen fantastiske dager i godt selskap ❤️

"Takk for noen givende og inspirerende dager i Lund 🙏🤗" "

Dette er noen av kommentarene som havnet hos Headbrands etter Four Reasons Boot Camp for frisører! Nylig ble HeadBrands HUB i Lund fylt med rundt 60 fantastiske frisører fra Sverige, Norge og Danmark. Sammen hadde de to inspirerende dager med fokus på Four Reasons og en fullpakket timeplan med fargeteknikker, nyheter, inspirasjon & lekne nyanser. 

Hva er HeadBrands og hva er Four Reasons?

 Headbrands har alt for deg som frisør, vi har Nordens største salongsortiment og opplæring for frisører, stylister og barberere. Alt for hår under ett tak. Av skapere, for skapere. Et av våre største merker er finske Four Reasons, som har utviklet produkter for alle hårtyper med stilig innpakning. Fra tykt til tynt hår - til hverdags og fest. Det skal være noe for alle hår og anledninger, og fremfor alt til alle typer salongarbeid. Mange av Four Reasons-seriene er 100 % veganske og emballasjen er også valgt ut fra et etisk ståsted og er laget av resirkulerbar biobasert sukkerrørplast. Four Reasons ønsker å gjøre gode harde dager fantastiske og de dårlige bedre. Hver kunde skal føle seg vakrest når de føler seg som seg selv! 

Vedlagte bilder er fra Four Reasons Boot Camp og vi elsker å se så mange kreative sjeler i våre lokaler. Nå ser vi frem til neste Four Reasons Boot Camp 7.-8. juni :D Se lengre ned for påmelding!


PÅMELDING TIL NESTE #FOUR REASONS BOOT CAMP:

Four Reasons color bootcamp – Creative Lab (mycreativelab.com)


Adresse:
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no