dermanor - nå med i HeadQuarter!

Postet av Headquarter As den 31. Mar 2022Vi har gleden av å annonsere Dermanor som ny leverandør og medlemsfordel i HeadQuarter.


LEDENDE HUDPLEIESELSKAP I NORDEN

Dermanordic ble etablert i 1987 og har vokst eksponentielt. I dag er vi et team på 150 entusiastiske, engasjerte individer som sammen har skapt en suksesshistorie. Vår nordiske familie består av Dermanor, Dermarome, Dermabeauty og våre hudpleieskoler; Hudpleieakademiet, Elisabethskolan og Kosmetologskolen.

Dermanordic, den største arbeidsgiveren i Norden for hudterapeuter.

Dere kan lese mer om Dermanor her


HeadQuarter har fordelsavtale på disse merkene: 
Mot hårtap & hodebunnsproblemer - for gjenvekst og raskere hårvekst

Alle NISIM-produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. De er urtebaserte, gir skånsom pleie for hår og hodebunn og kan brukes av personer med sensitiv hud. NISIM har tre produktserier;

NISIM - FAST - KALO

NISIM-produktene stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Produktene har i tillegg aktive ingredienser som bidrar til å løse de fleste hodebunnsproblemer.

 FAST (Fortified Amino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunnssjampo- og conditioner for raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer. 

KALO stopper/hemmer uønsket hårvekst.

NISIM_Brosjyre.pdf


AWARD-WINNING BROWS

Grande Cosmetics produkter jobber for å forbedre din naturlige skjønnhet basert på kliniske studier i kombinasjon med en dose. Grande Cosmetics tilbyr produkter for øyevipper, lepper, øyenbryn og hår. En bestselger er GrandeLASH-MD som er elsket blant forbrukerne og har vunnet mange priser. GrandeLASH-MD er både oftalmologisk og dermatologisk testet og godkjent som en plantestimulerende behandling for øyevipper, derav MD i navnet.


GRANDE_Salgspresentasjon Januar_2022.pdfBROW TOOLS THAT MAKE A DIFFERENCE

Browgame Cosmetics er et skandinavisk merke som tilbyr brynsprodukter og tilbehør av høyeste kvalitet. Alle produktene er utviklet med fokus på kvalitet, holdbarhet og design. Sortimentet inneholder pinsetter, speil, brynstilbehør og kits. Alle pinsettene fra Browgame Cosmetics er av solid italiensk håndverk, og laget med svensk rustfritt stål av høyeste kvalitet.

Browgame brandpresentation.pdf


VERDENSLEDENDE INNEN MOTENEGLER OG VIPPER

Verdensledende innen motenegler og vipper og Størst i USA på både løsvipper og løsnegler.

Unik posisjon - Det eneste vippe- og neglefirmaet i verden som er 100 % vertikalt integrert

Siden 1989 har KISS gitt forbrukere friheten til å "bringe salongen hjem" og uttrykke sin individuelle stil og skjønnhet, med høykvalitets DIY-produkter til rimelige priser

Presentasjon KISS.pdf

Kontaktinformasjon

Dermanor AS

Billingstadsletta 19A

1396 Billingstad


e-post: kundeservice@dermanor.no

Salgssjef Salong/SPA Solfrid Indrehus

solfrid.indrehus@dermanor.no

Telefon: 66 77 55 55

Nettside:

https://www.dermanor.no
Nisim nå i HeadQuarter

Postet av Headquarter As den 30. Mar 2022

Mot hårtap og hodebunnsproblemer - for gjenvekst og raskere hårvekst

Alle NISIM-produkter er klinisk dokumentert som svært effektive. De er urtebaserte, gir skånsom pleie for hår og hodebunn og kan brukes av personer med sensitiv hud. NISIM har tre produktserier;

NISIM - FAST - KALO

NISIM-produktene stanser hårtap og gir gjenvekst av hår. Produktene har i tillegg aktive ingredienser som bidrar til å løse de fleste hodebunnsproblemer.

 FAST (Fortified Amino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunnssjampo- og conditioner for raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer.

KALO stopper/hemmer uønsket hårvekst.

Serien er utviklet av NISIM International i Canada siden i 1993, og selges i dag i over 40 land. Kalo-serien mot uønsket hårvekst og mot inngrodde hår selges av hudpleieklinikker.


Kontaktinformasjon

Dermanor AS

Billingstadsletta 19A

1396 Billingstad


e-post: kundeservice@dermanor.no

Salgssjef Salong/SPA Solfrid Indrehus

solfrid.indrehus@dermanor.no

Telefon: 66 77 55 55

Nettside:

https://www.nisim.no/

https://www.dermanor.no/

Nyhet fra LYNG i Håret - Oljelukke .vegansk olje for hud og hår!

Postet av Headquarter As den 29. Mar 2022

Oljelukke -vegansk olje for hud og hår🌱- er endeleg i sal!
Brukast i små dosar i vått og tørt hår, ta nokre dråpar i handa og fordel jamt i håret, der du treng glans, dempe flygehår og ekstra pleie.
Kan med fordel tilførast i hårkur for meir pleie. Bland nokre dråpar med oljelukke i hårkuren din. Masser hår og hovudbotnen og vipps så har du tilført meir fukt, og glans til håret, samstundes som du har gjeve ekstra næring til hovudbotnen din. Masssasje stimulerer til auka blodsirkulasjon og betre vekstvilkår.

Inneheld:
-Arganolje som gjer håret lett å gre, og tilfører glans. Gjer hud og hår silkemjukt.
-Avokadoolje gjer næring til dei ulike hudlaga.
-Passiflora, planteolja som kan forbetre utsjåande og oppleving av tørr hud. Får huda til å
slappe av.

Tips: Oljelukke er eit multiprodukt som i tillegg til i håret, kan brukast som neglebåndsolje, tørre hender og under dag/nattkrem💚


KONTAKT LYNG


E-post: post@lyngihaaret.no

Telefon: 986 84 615

litt mer møbelinspirasjon

Postet av Headquarter As den 28. Mar 2022


Her kommer litt mer inspirasjon etter fredagens innlegg om oppussing og frisørmøbler.

En av våre andre samarbeidsleverandører på møbler er Norhair som fører det Salon Ambience, som har tilbudt  italiensk salonginteriør i mer enn 30 år.

Salon Ambience har i mer enn 30 år levert kvalitetssalonginnredning til norske frisør-, hud-, negl- og makeup-salonger.

Skal du starte ny eller oppgradere din nåværende salong kan de hjelpe deg med alt fra design og prosjektering til montering.

her er litt bilder.....


Adresse:
NORHAIR AS
Torget 12
1830 ASKIM

Telefon:
69 88 98 88

e-post:
norhair@online.no

nettside:
www.salonambience.noGår du med en drøm om en ny salong eller å pusse opp den du har?

Postet av Headquarter As den 25. Mar 2022

rykker det litt i oppussingsfoten?


Vi nordmenn er verdensmestere i å pusse opp, vi bruker faktisk 94 milliarder hvert år på oppussing. Stuen fornyer vi oftest, mens kjøkken og bad er det vi bruker mest penger på. 

Disse tallene er riktignok basert på våre hus og hjem, men mentaliteten er nok lik for en frisøreier som står i salongen sin hver dag også.

HeadQuarter har avtale med flere møbelleverandører, og også på belysning, der de prosjekterer og tilpasser lyset til din salong. 

I dette innlegget har jeg lyst til å fremheve Welonda og vise noen av deres fantastisk møbler.

Utrolig inspirerende, og man blir dratt mellom lysten på så mange ulike stilarter.


Litt kort om Welonda

  • Etablert i 1954. 
  • Varemerket Welonda står for kvalitet og designorienterte konsepter for frisører.
  • Welonda frisørmøbler lages på egen fabrikk i Nederland. 
  • Det store utvalget av farger og modeller innebærer at hver stol blir laget spesielt for kunden. Og det foregår med den aller største omhu. Derfor har også produktene deres en lang garantiperiode.
  • Inntil fem års garanti og etterservice med originale deler direkte fra fabrikk.

Et godt produkt kan kun komme til verden når det produseres med respekt for mennesker og miljø. Vi synes det er viktig at våre produkter lages med øye for arbeidsforhold, bærekraftighet og miljø. Ved byggingen av fabrikken vår ble det også rettet stor oppmerksomhet mot dette.

Vi tror på å lage bedre produkter på en mer effektiv måte ved å kontrollere hvert trinn i prosessen. Hver del av våre møbler blir montert for hånd av dyktige håndverkere, på egen fabrikk og vi bruker kun de fineste råvarer. Det betyr at vi bringer deg over 60 år med luksuriøst håndverk direkte til din salong.

Vi er her for å sette en høyere standard for salongen din ved å bevise at komfort, design, håndverk og pris ikke er gjensidig utelukkende.


Her er litt inspirasjon og produkter som Welonda tilbyr

Ønsker du å se mer av dere utvalg og kanskje booke et møte for å se på ulike idéer?

Ta  kontakt:

Adresse:
Welonda Norway AS
Ole Deviks vei 2
0666 OSLO

Telefon:
40 00 71 30

e-post:
frode.lund@welonda.comDual Air - Når ingeniørkunst møter kjærlighet for frisørfaget.

Postet av Headquarter As den 21. Mar 2022


FOR HÅRET - FOR HELSEN

SANNSYNLIGVIS VERDENS BESTE HÅRFØNER

 

 

En ny arbeidshverdag er her. En hvor nakke og skulder ikke lenger er sliten og betent. Hvor hårføning ikke bare er behagelig, men gøy

Dual Air T1 er det som skjer når ingeniørkunst møter kjærlighet for frisørfaget.

 

BALANSE – RETT OG SLETT

 Det er ikke størrelsen som teller. Fordi føneren ligger perfekt balansert i hånden – i en lavere arbeidsstilling – oppleves den som langt lettere enn den egentlig er. Føneren følger armbevegelsene dine, slik at når du får en friere arbeidsflyt.

 

OPTIMAL TØRKING

Helsen din er viktig, men det er selvsagt gode resultater også. Dual Air har 1700 W og AC-motor, ioniseringsteknologi og et smart, justerbart munnstykke som lar deg tørke helt fra hårroten. Til sammen gir det deg jevn oppvarming, perfekt holdbarhet og et tørkeresultat kunden vil elske.

 

INTUITIV KONTROLL

Dual Air har et intuitivt touch-panel som gir deg full kontroll ved fingerspissene. Alle funksjoner – kun med et lett, lite trykk.

 

BEHAGELIG LYD

Vi synes volum hører hjemme i håret, ikke i føneren. De smarte Dual Air-ingeniørene har derfor finjustert en lydfrekvens som er behagelig å høre på. Aldri mer skjærende susing i ørene!

 LAGET I NORGE – FOR PROFESJONELLE

Å stå i en salong er noe annet enn å stå på badet. Dual Air er den første føneren som er utviklet utelukkende for profesjonelle frisører og hårstylister. Vi vet akkurat hvor skoen trykker – og har gjort noe med det. Føneren er designet og produsert i Norge.

 

TO ER BEDRE ENN ÉN

Fordi Dual Air har to utløp, kan du enkelt tørke hårdelen fra begge sider. Det gir både et mer effektivt fønarbeid og et mer komplett resultat.

Her kan du se resultater fra forskning fra SINTEF i 2021 som viser forskjell på armstilling/vinkel du får med Dual Air sammenlignet med andre «pistolformet» fønere.

Epost:

Customerservice@dual-air.com

Telefon: 

+47 98209540

Adresse

Dual Air AS

Stavsjøveien 20

7550 Hommelvik

Nettside: 

dual-air.com 


nyhet! GHD CURVE® THIN WAND

Postet av Headquarter As den 11. Mar 2022

GHD CURVE® THIN WAND

Vi introduserer vår smaleste krølltang noensinne, den nye tynne krølltangen ghd curve® - med en keramisk sylinder på 14 mm. som er designet for å skape tette, definerte krøller. Perfekt for å forsterke naturlig krøllete teksturer eller forvandle rett hår og skape bølger, for en vakker definert finish.
 Den ultrakompakte PTC-varmeteknologien sørger for at den optimale stylingtemperaturen på 185 °C fordeles jevnt over hele sylinderen, for krøller som holder lenge uten ekstrem varme. Skap spenstige krøller på bare 3 sekunder*, med resultater som varer i opptil 24 timer**. 

Det er raskt og enkelt å style med den tynne krølltangen ghd curve®, selv på lengre hår, takket være den +38 % lengre sylinderen†. Uansett hårtype eller tekstur, skap krøller med høy definisjon og sunt utseende med mindre skader††. Det avanserte keramiske belegget som den tynne sylinderen er belagt med, gir håret en glatt og glansfull finish samt bedre stylingkontroll og grep. Den tynne krølltangen er designet for å skape en sømløs stylingopplevelse, og er lett og ergonomisk med en profesjonell, 360° dreibar ledning for fleksibel styling. Krølltangen har en automatisk hvilemodus som slår av enheten etter 60 minutters inaktivitet for ekstra sikkerhet og trygghet.

Det innebygde sikkerhetsstativet beskytter overflatene når du skal legge fra deg krølltangen under stylingen. Med den kjølige tuppen og medfølgende stylinghansken kan du trygt kontrollere stilen din. Universalspenning betyr at du kan lage englekrøller og glansfulle bølger overalt i verden. Med den tynne krølltangen ghd curve® kan du definere og sjarmere med fengende krøllene uten at det går på bekostning av håret. For en overlegen finish og inntil 48 timers hold i krøllene**, bruk den sammen med krøllesprayen ghd curly ever after.

*når håret er viklet rundt sylinderen
 **teknisk test som måler bevaringen av krøller i et fuktig rom med 50 % relativ luftfuktighet
 †sammenlignet med ghd curve® soft krølltang, classic krølltang og classic bølgetang
 ††sammenlignet med krølltang ved 210 °C med ekvivalent eller høyere kontakttid
Kevin Murphy EVERLASTING COLOUR - Et nytt nivå innen fargebevaring

Postet av Headquarter As den 10. Mar 2022

Nylig lanserte KEVIN.MURPHY nyheten  EVERLASTING.COLOUR!

En fargebevarende, fargebeskyttende og fargeforbedrende serie bestående av:

WASH, RINSE, LEAVE-IN og TREATMENTDette er en serie som tar fargebevaring til et nytt nivå, og som gir styrke, glans og mykhet til håret.

SE BROSJYREN HER

Adresse:

Verdant AS

Storebotn Næringspark

5300 KLEPPESTØ


Telefon:

56 15 68 00


e-post:

post@verdant.no


nettside:

www.verdant.no