ghd Pink Limited edition - TAKE CONTROL NOW

Postet av Headquarter As den 23. Aug 2021

ghd pink collection, som støtter globale brystkreftorganisasjoner, og som minner kvinner på å undersøke seg selv hver måned. Kolleksjonen består av ghd platinum+ rettetang, ghd gold® rettetang og ghd helios™ hårføner i en flott rosa nyanse med det viktige budskapet om å "Take Control Now" – som en vennlig påminnelse om å undersøke brystene selv hver måned.

 ghd donerer 30 kr per solgte produkt fra Pink-kolleksjonen for å hjelpe brystkreftforeninger rundt om i verden for 17. året på rad.
ghd unplugged - første ledningsfrie styler!!

Postet av Headquarter As den 20. Aug 2021


Unplugged

 

NYE GHD UNPLUGGED – bærbar og powerful; 

Det eneste ledningsfrie produktet på markedet med den garanterte ytelsen som en vanlig ghd styler som sikrer deg at du alltid har godt hår når som helst og hvor som helst.

Hybridteknologien med co-lithium inneholder et avansert litiumbatteri med lang levetid for pålitelig trådløs bruk. Dette i kombinasjon med gold standard dual-zone sikrer at den optimale stylingtemperaturen på 185 °C overvåkes konstant over begge platene for rask, elegant og glatt styling uten ekstrem varme.

Fra treningssenteret til middagen, til skrivebordet og dansegulvet –  ghd Unplugged er din perfekte partner med kompakt design og reisevennlig USB-C-lading.

For noen ganger kan det hende du trenger en touch up ... no strings attached.