Maria Nila - The Friendly Year 2021 - Save The Belugas

Postet av Headquarter As den 28. Okt 2021

Sammen med deg og deres langsiktige veldedighetspartner The Perfect World Foundation har Maria Nila gjennom deres veldedighetsprogram The Friendly Year of 2021 – Save the Belugas, støttet The Sea Life Trust Beluga Whale Sanctuary, og deres to hvithvaler Little White and Little Grey på deres reise til et friere liv i et naturlig habitat.

Little White og Little Grey, begge oppdratt i fangenskap, er de to første pattedyrene av sitt slag som noen gang har blitt reddet ut av fangenskap. Omtrent 3000 hvaler og delfiner holdes i fangenskap, de får aldri sjansen til å oppleve livet i et naturlig habitat og står overfor for tidlig død fra det stressende og deprimerende livet i tanker. Å tilpasse seg etter et liv i fangenskap er en prosess som tar tid og krever mange ressurser.

Gjennom The Friendly Year of 2021 – Save the Belugas, klarte Maria Nila sammen med deres dedikerte fellesskap og kunder å samle inn og donere 100 000 USD til Beluga Whale Sanctuary, noe som gjør det mulig for Little White og Little Grey å ta sitt neste skritt i rehabiliteringsprosessen. Pengene fra The Friendly Year har og skal bidra til etableringen av et mellomhabitat for å bidra til en trygg og vellykket overgang for hvalene til det frie liv. Dette mellomliggende habitatet vil bidra til å skape et ekstra trinn for Little White og Little Grey for å gå ut i det åpne hav, samt eventuelle ekstra hvithval som vil bli med dem i fremtiden. Maria Nila vil sammen med The Perfect World Foundation, teamet ved Beluga Whale Sanctuary og Little White og Little Grey takke alle som har deltatt!

Takk for at du ble med på den vennlige reisen!

Med misjonen om å gi verden profesjonell skjønnhet på en morsom, vennlig og ærlig måte, mener Maria Nila at dyr ikke skal være en del av menneskelig forfengelighet. Friendly Year-programmet er en av deres måter å øke bevisstheten om dyrelivsspørsmål og gi tilbake til både dyrelivet og naturen ved å gjøre det enkelt for alle å ta et lite skritt mot en vennligere verden. Gjennom The Friendly Years har Maria Nila og The Perfect World Foundation, sammen med samfunnet vårt, vært i stand til å støtte flere forskjellige dyrelivsprosjekter og organisasjoner, og gitt dyrene en ny sjanse til å leve i et friere miljø.

 

Det neste Friendly Year-prosjektet ble annonsert nettopp:

https://marianila.com/no/blog/the-friendly-year-20220 Kommentar

NEW CLEAN BEAUTY - Revlonissimo - nye Color Sublime

Postet av Headquarter As den 26. Okt 2021

 Adresse:
Frends AS
Ringtunveien 4
1712 GRÅLUM

Telefon:
69 22 15 99

e-post:
info@frends.no

nettside (bestilling):
www.frends.no0 Kommentar

Newbies part 2 || Headbrands

Postet av Headquarter As den 14. Okt 2021


The Kure Intense Repair Mask er en intensivt reparerende maske som pleier og gir nytt liv til tørt hår og hår som har blitt skadet av kjemiske behandlinger og varmeredskaper. Masken er fargebevarende og inneholder blant annet et av verdens mest næringsrike bær, tindved, sheasmør som gjenoppliver håret og gjør det mykt, og agurkurtolje som styrker og mykgjør samtidig som håret blir mer letthåndterlig og får glans. Den er uten parabener og sulfater.

Påfør jevnt i nyvasket, håndkletørt hår, og la virke i ca. 10 minutter med eller utenvarme. Skyll grundig.

Bruk 1–2 ganger/uke.


Foam Tonic er en fuktighetsgivende mousse som gir lett hold og naturlig glans til håret. Beriket med blant annet quinoaprotein som beskytter håret mot varme ved føning, samt timian, ekstrakt av hvit te og vitamin B6 som sammen stimulerer og reparerer håret og fremmer veksten. Moussen glatter ut skjellaget og fyller håret med pleiende og fuktighetsgivende stoffer. Passer til alle hårtyper og fungerer også bra å klippe i. 

Påfør 1-3 pump i nyvasket fuktig hår. Føntørk håret.Sleep Potion Pillow Spray er en lett mist som sprayes på puten før leggetid. Sprayen virker beroligende og bidrar til å lindre stress, samtidig som den gir en frisk følelse. Beriket med lavendel og eksklusivt utvalgte botaniske oljer som virker beroligende og bidrar til å forbedre søvnkvaliteten. 100 % vegansk.

Rist godt, og spray på 20–30 cm avstand fra puten. Spray 2–3 ganger.

Tips: Kan også brukes som luftfrisker for en frisk og beroligende duft i rommet.

ALL BLONDE Colour Lock Shampoo er en sjampo som forsegler hårfargen og beskytter alle typer lysfarget eller stripet, blondt hår uansett nyanse for et sunt og langvarig resultat. Beriket med Blonde Colour Lock-teknologi som forebygger fargetap og gir glans til håret, sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. 

Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Sjampoen er også beriket med FragranceFuse™-teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer. 

Påføres i fuktig hår etter farging/bleking.

Masseres inn og la skumme, skyll deretter grundig ut og avslutt med Colour Lock Conditioner.


ALL BLONDE Colour Lock Conditioner er en balsam som gjenoppretter fuktigheten i håret, samtidig som den reparerer håret utenfra og inn i alle typer lysfarget eller stripet, blond hår uansett nyanse. Balsamen glatter ut håret og lukker skjellaget for å forsegle fargen for et mer langvarig resultat. Beriket med sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. 

Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Balsamen er også beriket med FragranceFuse™- teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer.

 

ALL BLONDE Colour Boost Shampoo er en sulfatfri sjampo som gir en synlig klarere og lysere tone til alle varme, naturlig varme eller mørkeblonde hår. Sjampoen gir glans, samtidig som den frisker opp og løfter varme blonde nyanser, samt fremhever alle typer blondt hår og blekede striper etter kun én vask. Beriket med sitronekstrakt som gjør blonde nyanser mer livlige og glansfulle, samt Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag.

OBS! Ikke for de som ønsker en kald blond tone

Påføres i fuktig hår, masseres inn og la skumme.

Skyll grundig, og avslutt med Colour Lock Conditioner.


10-in-1 Condition & Shield Mist er en leave-in spray til alle typer blondt og bleket hår som gjenoppliver og beskytter håret mot miljøpåvirkning samt skader forårsaket av sol og klor. Sprayen gjør blonde nyanser mer livfulle, samtidig som den gir glans, tilfører fuktighet og reparerer håret. Den demper også krus og forsegler

hårfargen for et mer langvarig resultat. Inneholder varme- og UV-beskyttelse samtidig som den pleier håret i dybden og tilfører næring og glans. Beriket med Colour Lock-teknologi som beskytter salongfarget hår og Opti-Plex™-teknologi som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag.

Sprayes i fuktig eller tørt hår.

Skylles ikke ut.

Clean Blonde Damage Rewind Treatment er en reparerende hårkur med intensive og effektive, fiolette mikropigmenter som umiddelbart motvirker gule nyanser i blondt hår. Hårkuren gjør håret fem ganger mykere og glattere. Beriket med Opti-Plex™-teknologi, som styrker og beskytter håret for å holde det i perfekt stand. Opti-Flex inneholder hydrogenerert vegetabilsk protein som styrker håret innenfra og utenpå, og gjør det sterkere, mer glansfullt og med jevnere skjellag. Hårkuren er også beriket med FragranceFuse™-teknologi, som gir en herlig duft til hvert enkelt hårstrå og varer i 24 timer.

Påføres jevnt i nyvasket, håndkletørket hår.

La virke i 2 minutter, eller lenger hvis du ønsker en mer intensiv nyanse.

Skylles godt ut.

Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no


0 Kommentar

Newbies part 1 || Headbrands

Postet av Headquarter As den 14. Okt 2021


Hei!

Her er de siste produktnyhetene fra noen av våre merker her på HeadBrands. Nedenfor finner du informasjon om produktene samt bruksanvisning. Vi håper du liker dem! 

 

FOUR REASONS


Scalp Scrub Shampoo er en fuktighetsgivende sjampo som skånsomt rengjør og eksfolierer hodebunnen. Sjampoen er også velegnet til behandling av flass i hodebunnen. Beriket med økologiske riskorn og melkesyre. Sjampoen er vegansk og har en forfriskende duft av bergamott. Fordel en liten mengde i fuktig hår og hodebunn, og masser lett. Skyll godt ut. Normal hodebunn: Brukes én gang i uken til å eksfoliere hodebunnen. Hodebunn med flass: Brukes daglig i en kortere periode.

 

Scalp Calming Shampoo er en beroligende sjampo som balanserer hodebunnen og demper kløe. Sjampoen er ekstra godt egnet til sensitiv og tørr hodebunn, og til behandling av tørr flass. Beriket med erteprotein som tilfører fuktighet til hår og hodebunn, samt naturlig betain som styrker håret og gjør det glansfullt, mykt og fleksibelt. Sjampoen er vegansk og har en frisk duft av bomullsblomst. Fordel en liten mengde i fuktig hår og hodebunn, og masser lett. Skyll godt ut.

 

Scalp Refreshing Conditioner er en oppfriskende balsam som gir næring, samtidig som den styrker håret og gjør det glansfullt, mykt og fleksibelt. Balsamen egner seg ekstra godt til behandling av fet hodebunn, fett flass og urenheter i hodebunnen, eller når du vil ha en forfriskende og sval følelse i hodebunnen. Beriket med tea tree-olje som tilfører fuktighet og hjelper mot kløe og flass i hodebunnen, samt mentol som frisker opp hodebunnen og gir en sval følelse. Balsamen er vegansk og har en frisk duft av urter og sitron. Påføres i nyvasket, håndkletørket hår og hodebunn. Skyll godt ut.

 

Scalp Revitalizing Tonic er en oppfriskende hår-tonic som bidrar til at hodebunnen føles behagelig. Tonicen frisker opp og tilfører fuktighet til hodebunner med kløe, irritasjon og flass. Beriket med aloe vera og glyserin som tilfører fuktighet og beroliger, samt mentol som stimulerer og gir en sval følelse til hodebunnen. Tonicen

er vegansk og har en frisk duft av tea tree. Påføres i tørt eller fuktig hår ved behov. Skylles ikke ut. OBS! Må ikke brukes ved åpne sår i hodebunnen.

  

Intense Toning Treatment er en tonende innpakning med direkte fargepigmenter som gir et intensivt, livfullt og glansfullt resultat som fint vaskes ut med tiden. Innpakningen reparerer og gjenoppbygger håret, samtidig som den gir ønsket nyanse. Beriket med plantebasert protein og aminosyrer som styrker håret og gir glans. Innpakningen er vegansk, og alle nyanser kan blandes med hverandre for å skape en helt egen nyanse.

Pink: Gir en intens rosa nyanse.

 Fordeles jevnt i nyvasket, håndkletørket hår, gre gjennom håret og la virke i 10–25 minutter avhengig av ønsket intensitet. Skyll godt ut. Bruk hansker ved påføring. Merk! Hårets porøsitet, tilstand og nåværende nyanse påvirker hvor jevnt det endelige resultatet blir. Tonen blir sterkest på bleket eller lysfarget hår. 

 

Adresse:
Headbrands AS
Østre Rosten 102
7075 TILLER

Telefon:
80 08 49 44

e-post:
info@headbrands.no


0 Kommentar

påmeldingslink til K18- live event i kveld

Postet av Headquarter As den 13. Okt 2021

K18 live event med Jordan Alexander

K18 har tatt Norge med storm og er et av landets desidert mest ettertraktede merker. 

Fremdeles er det mange spørsmål fra både frisører og sluttforbrukere om K18, så nå inviteres dere til et live event! 

 

Når? Image.jpeg

Onsdag 13.oktober klokken 20.00

(Det vil være mulig å logge på fra klokken 19.50)

 

Hvor?

https://zoom.us/j/4971193515?pwd=MXVXOUVNM1Y2c2pFN3BqWFlrVndvQT09

 

Hvem?

Selveste Jordan Alexander!

Han er Global Director of Education for K18, en av de mest foretrukne stylistene blant superkjendiser i USA og uten tvil den i verden med best kunnskap om produktene K18!

Jordan har også en utrolig evne til å formidle budskap på en enkel og forståelig måte! 


Bruk linken over og delta på eventet! 

 

Viktig informasjon:

- Kun 500 plasser tilgjengelig

- Det vil bli gjort opptak av eventet

- Chatboksen vil være stengt 

 Velkommen til en lærerik prat med Jordan Alexander om produktene som har revolusjonert skadet hår i hele  verden!

 0 Kommentar

Digitalt K18-kurs med Jordan Alexander onsdag 13.oktober kl. 20.00

Postet av Headquarter As den 11. Okt 2021


Zoom-link kommer :)


Adresse:
Verdant AS
Storebotn Næringspark
5300 KLEPPESTØ

Telefon:
56 15 68 00

e-post:
post@verdant.no

nettside:
www.verdant.no0 Kommentar

Adam og Eva Digitalt Akademi - 50 % på alle digitale kurs

Postet av Headquarter As den 4. Okt 2021


Hvor som helst - når som helst

Adam og Eva Akademiet har i en årrekke kurset frisører i både inn- og utland, og ønsker å dele all den kunnskap vi har opparbeidet oss gjennom tidene. Gjennom våre digitale kurs kan du når som helst, og hvor som helst, utvide og fordype din frisørkompetanse og kreativitet. Bli inspirert og hold deg oppdatert på de aktuelle trendene og de nye teknikkene.

EIRIK THORSEN  CREATIVE DIRECTORADAM OG EVA OG  EIER AV ADAM OG EVA GRENSEN.

"Slik frisørbransjen er i dag er det alfa omega å ha de grunnleggende fagkunnskapene på plass. Nye trender kommer raskere enn før, og mange ser det som utfordrende å følge med. Alle mine ansatte har vært i gjennom akademikursene Adam og Eva Akademi tilbyr, og dette gjør at de føler seg trygge i hverdagen, og kan virkelig leke seg med kundene. Dette er en viktig investering for meg som salongeier. Som kreativ leder i Adam og Eva Gruppen er jeg selv med å utvikle akademikursene og holder de fortsatt. Jeg får nye «aha opplevelser» hver gang, da dette er kurs som fint kan gjennomføres flere ganger for å repetere og oppdatere fagkunnskap."Som HQ-medlem får du nå 50 % på alle digitale kurs hos Adam og Eva.

Link: https://kurs.skolen.adamogeva.no/

Rabattkode: HQMEDLEM2021

Rabatten varer ut oktober.0 Kommentar

Intropakke HUFS - Hairspray og Dry Shampoo

Postet av Headquarter As den 4. Okt 2021


 

HUFS:

Daglig leder: Stian Støp

Mail: stian@hufs.no

Mob: 41 47 71 77

Hjemmeside: www.hufs.no0 Kommentar

Powered by: SalongenOnline