Id HAIR - salongeksklusive vokser - forbedret utgave av originalene - HQ-tilbud!

Postet av Headquarter As den 27. Jan 2021

 


I disse tider er det  kanskje ekstra viktig at salongene har sortiment og produkter som er attraktive og konkurransedyktige prismessig opp mot netthandel, normal osv. Vi tror at hvis  salongene har det så vil sluttforbruker handle mer produktene hos dem.

 Id -voksene var i en årrekke den absolutte bestselger i mange av Headquarter-salongene i Norge,  og produktet var vel blant de produktene som var slått inn på kasseapparatet flest ganger. 

I og med at id-voksene er Skandinavias mest solgte stylingprodukt så er den også en meget sterkt merkevare. Nå som de første id-voksene har kommet på retail, så har Idhair Danmark  virkelig tatt tak i problemet og utviklet og produsert 2 nye bestselgere som kun er for profesjonelle frisører. 

 Dette er forbedret utgaver av originalvoksene i ny forpakning. 

 

Vi vet at salonger i Norge nå forsøker å tette det vakuumet som bestselgervoksene har gitt dem i form av salg og inntekt i mange år. Vi som distributør av id HAIR i Norge har litt erfaring selv ettersom vi driver fire salonger. Vi erfarer at bestselgere ikke lett lar seg erstatte. Sluttforbruker ønsker selvfølgelig den kvaliteten disse voksene har og går til utsalgssteder der de selges dersom salonger tar dem bort. 

Her kommer derfor et godt tilbud til dere HeadQuarter-medlemmer:


Adresse:

Hairconcept AS

Krittveien 92

4656  HAMRESANDEN

 

Telefon:

416 28 500

 
E-post:
kundeservice@idhair.no

Nettside:
www.idhair.no


 

 
Gratulerer til L´Oréal som for 5. år på rad blir fremhevet som verdensledende innenfor bedrifters bærekraft av CDP!

Postet av Headquarter As den 15. Jan 2021


Allerede siden 2013, da L’Oréal lanserte sitt første bærekraftige utviklingsprogram Sharing Beauy With All, har bærekraft og tiltak for å redusere det miljømessige fotavtrykket i produksjonen deres vært svært viktig for dem. I sommer lanserte de nye bærekraftsmål som skal nås frem mot 2030 gjennom programmet L’Oréal for the Future.  Du kan lese mer om deres bærekraftige program på nettsidene deres: https://www.loreal.com/en/commitments-and-responsibilities/for-the-planet/. Her finner du også informasjon om deres«gamle» bærekraftige program Sharing Beauty With All og resultatet av de målene de satte seg i perioden frem til 2020.

 Det er veldig gledelig å kunne annonsere at for 5. året på rad, har L’Oréal blitt fremhevet som verdensledende innenfor bedrifters bærekraft av CDP. Denne globale ideelle organisasjonen oppmuntrer virksomheter til å offentliggjøre sine miljødata og vurdere deres resultater og innsats for å bli mer åpen. L’Oréal er det eneste selskapet som har oppnådd i fem år på rad en trippel "A" for alle de tre miljøtemaene som er vurdert av CDP: klimaendringer, beskyttelse av skog og sikring av vann. I år gjorde totalt 9 600 selskaper sine data om miljøpåvirkninger, risikoer og muligheter tilgjengelig gjennom CDPs spørreskjemaer. Vedlagt finner du utdypet pressemelding.


L'Oréal for the future_booklet_2020_Norwegian.pdfNyheter fra L´Oreal-huset januar og februar 2021

Postet av Headquarter As den 14. Jan 2021


se nyheter i pdf-fil her for enda bedre kvalitet: Loreal nyheter jan-feb 2021.pdf

Adresse:
L'Oréal Norge AS
Postboks 404
1327 LYSAKER

Telefon:
 67 11 27 50


Mail:

Kontakt@loreal.com


Kontaktpersoner: 

Christopher Hansen – Salgssjef for L’Oréal Professionnel og Kérastase

Telefon: 91 70 27 01

Mail: Christopher.HANSEN@loreal.com

 

Christian Bendos Aune – Salgssjef for Redken, Shu Uemura Art of Hair og Pulp Riot

Telefon: 90 87 76 89

Mail: ChristianBendos.AUNE@loreal.com