www.miinto.no starter med Beauty/Velvære og ønsker HeadQuarter på laget

Postet av Headquarter As den 19. Mai 2020

Denne våren har vi hatt noen møter med Miinto i forbindelse med at de vil bygge opp sin portefølje av Beauty og velværeprodukter. Miinto.no er et kollektiv av mer enn 400 uavhengige norske butikker forent under Miinto-nettverket.

Mange fysiske butikker går glipp av å nå en større kundegruppe, ettersom det ofte er kostbart og krever mange ressurser å selge på nett. Miinto.no gjør det mulig for uavhengige butikker å begynne og selge online på en rask, enkel og kostnadseffektiv måte – og dermed drastisk utvide markedet sitt.

Etter utbruddet av Covid-19 har man også sett en stor nedgang av kjøp i fysiske butikker. Både butikker og kunder ser mer mot netthandel enn før.

Miinto.no jobber for tiden med å bygge opp en egen skjønnhet/beauty-avdeling online, og har i den anleding inngått et samarbeid med oss i Headquarter der de gir dere som medlemmer en unik mulighet til å selge produkter online til en meget fordelaktig pris.

Høres dette ut som noe din salong kunne vært interessert i? 


Priser

Inngangspris: 1.995,- (veil. 9995,-)

Mnd. fee: 250,- (veil. 1750,-)

Kommisjon: 20%

Alle priser og kommisjoner er eks. mva.


Ønsker du å vite mer?

Ikke nøl med å ta kontant med vår Sales Manager, Andreas Vikra:

Telefon:    970 77 440             E-post:    av@miinto.no

Med vennlig hilsen

www.miinto.no

0 Kommentar

Nordic Treat - Eye Patch-kampanje!

Postet av Headquarter As den 14. Mai 2020


Hvis du ikke har hørt om Nordic Treat enda, kan du lese om dem i KK, her er linken https://www.kk.no/mote/20-norske-skjonnhetsfavoritter/72445194, eller hjemmesiden deres; www.nordictreat.com.Nordic Treat kjører nå en super kampanje til alle salonger;

Her får du 2 bokser med Eye Patch à 48stk per boks:

  • Boks nr 1: Selg 48 stk med god fortjeneste! : Innpris 24,-  per stk. Kan selge Eye Patch’ene til kr. 59,- pr. stk. til kunde.
  • Boks nr. 2: 0 kr i innpris. Bruk i egen salong, og som vil gi en ekstra god opplevelse for deres kunder (som igjen har en verdi).


Eksisterer kun 150 stk. pakker av dette tilbudet. Her blir det førstemann til mølla.


For mer informasjon og bestilling kontakt;

sale@nordictreat.com
Telefon: +47 90182631


0 Kommentar

A dog say woof - luxury grooming for dogs- VERDANT

Postet av Headquarter As den 11. Mai 2020


Her kommer en ny pleieserie fra Verdant. Denne gangen til menneskets beste venn. Produktene kan bestilles på: https://www.verdantshop.no/


Følg i Sosiale Medier:

https://www.facebook.com/adogsayswoofnorway/

https://www.instagram.com/adogsayswoof_norway/
0 Kommentar

Nyhet fra Wella ! BlondorPlex

Postet av Headquarter As den 7. Mai 2020Nyhet fra Wella! BlondorPlex

BlondorPlex er den Blondor du elsker, nå forhåndsblandet med Wellaplex N° 1. Bindingsforsterkere er blitt standard innen mange behandlinger med blondering. Wella presenterer for første gang et lysningspulver med bindingsforsterkningsteknologi inkludert.

BlondorPlex brukes på samme måte som Blondor Multi-Blonde, husk å alltid avslutt en BlondorPlex-behandling med Wellaplex N° 2.

Tilgjengelig fra mars 2020.


Ta kontakt :

Telefon:
23 05 30 00

e-post:
wellanorge@cotyinc.com


nettside:

www.wella.com


0 Kommentar

L´Oréal fortsetter med digitale kurs og live streams!

Postet av Headquarter As den 7. Mai 2020

Som vi alle vet, pga Covid 19, er vi pålagt å følge anbefalinger og bestemmelser fra myndighetene i denne krevende tiden. I opplæringsavdelingen/education avdelingen til L'Oréal innebærer det at de dessverre må kansellere all fysisk kursviksomhet på L’Oréal Akademiet, hoteller og andre lokaler, pga av sikkerhetsmessige grunner for oss alle. 

 

Denne bestemmelsen gjelder frem til 1 september 2020. Det vil si, at hvis du har booket deg på noen av deres kurs innen 1 september 2020, så er det dessverre kansellert.

 Men education stopper ikke! L´Oreal Norge har mange kjempefine digitale platformer som education teamet jobber med kontinuerlig. Her finner du produktkunnskap, fargekunnskap, nyheter og kreativ inspirasjon.  Klikk på foretrukket gruppe og be om å bli medlem.

 

L’Oréal Academy Oslo 

 

LP Education Norway 

 

Kérastase Norge Education LIVE 

 

Redken Education Norge 

 

Shu Uemura AoH Education Norge 

 

Matrix Education Nordic

 

 

Vi sees digitalt, eller til høsten 2020! Ta vare på deg selv og andre! <3


0 Kommentar

Headbrands LIVE!

Postet av Headquarter As den 6. Mai 2020

Headbrands Live er et nytt konsept fra Headbrands!

Fremover kjører Headbrands Live hver uke mandag-onsdag på Facebook og Instagram.

De tilbyr kurs innen farge, klipp, barber og styling med Headbrands egne teknikere eller internasjonale stylister/teknikere. De inviterer til samtaler og arrangerer også Q&A med kjente stylister samt prater om nyheter i bransjen,

Headbrands startet Headbrands Live i uke 13 under skandinavias lock-down. Ettersom alle kurs ble avlyst bestemte de seg for å tilby gratis kurs til dere som frisører som en liten motivasjon. Live-kursene fikk god respons og ble satt enorm stor pris på så derfor har Headbrands bestemt seg for å fortsette med konseptet selv om salongene nå sakte, men sikkert har begynt å åpne opp igjen,

Ønsker dere mer informasjon er det bare å kontakte Headbrands Education Manager Ari Koponen på telefon 0704-203804Her er oversikt over kommende live-sendinger og også tidligere sendinger fra Headbrands:

https://www.headbrands.no/kurs/headbrands-live/


0 Kommentar

Nytt medlemsfordel i HeadQuarter - Sector Alarm

Postet av Headquarter As den 5. Mai 2020


Dersom dette er av interesse, eller dere har spørsmål tilknyttet dette tilbudet kan vår kundeansvarlig Malene Heimlid kontaktes på tlf: 915 26 316, eller mail: malene.heimlid@sectoralarm.no


0 Kommentar

Powered by: Bloc