NYHETER FRA L´ORÉAL NORGE JANUAR-MARS

Postet av Headquarter As den 31. Jan 2019


Året 2019 er i stor grad er et viktig jubileumsår for L´Oréal Norge. INOA ble lansert i 2009 i forbindelse med L’Oréal Professionnel sitt 100-årsjubileum, dermed feirer INOA 10 år i år! INOAs banebrytende og pleiende fargeteknologi har vært en braksuksess fra dag én, og de inviterer til å feire dette gjennom hele 2019! I forbindelse med deres jubileum relanseres og moderniseres også TECNI.ART i mars. Serien oppgraderes med en ny og kompakt portefølje av innovative & edgy produkter! Her er det bare å glede seg til en ny og mer moderne stylingserie. 

Kérastase presenterer sin største og viktigste lansering nå i januar! Blond Absolu er merkets første serie lansert eksklusivt for å gi ekstrem pleie, samt nøytralisere gylne toner i et blondt hår. Den nye produktfamilien er beregnet for alle typer blondt hår og enhver blond nyanse. Nå kan du våge å gå enten «all in» eller bare litt. Det finnes et mangfold av blonde nyanser. Det finnes ikke bare en type blond. For første gang tilbyr Kérastase en serie dedikert til alle typer. Resultatet er et banebrytende fremskritt innen pleie for enhver individuell blond farge. Blond Absolu vil være tilgjengelig i salong fra begynnelsen av februar! 

«Dive into the world of our unique fragrances!» Kérastase introduserer også en ny limited edition duftoljer. Ved kjøp av 2 Kérastase-produkter eller en Fusio-Dose Homelab tilbys kunden en valgfri duftolje. La dine kunder oppdage Kérastase sine signaturdufter.


Den kalde nordiske vinteren kan resultere i en irritert og sensitiv hodebunn. Kérastase er hodebunnseksperten fremfor noen. Tilby derfor din kunde et skreddersydd Specifique-salongrituale, samt produkter basert på en personlig hår- og hodebunnsanalyse fra Kérastase. Avtal tidspunkt med Ann Kristin og Steffen for nærmere gjennomgang.

Redken har også et stort fokus på farge og her er det mye spennende på gang utover året. Blant annet feirer Shades EQ 30-årsjubileum i 2019 så følg Redken på sosiale medier og bli inspirert sammen med deres influencere og forbrukere! Vær også spesielt oppmerksomme på en spennende salgskonkurranse på Brews hvor dere har mulighet til å vinne en Insta take-over på @barbersandbrews (28.800 følgere). I tillegg vil dere få mulighet til å bygge kundelojalitet gjennom en Brews kundeklubb. I dagens marked kan dette være avgjørende for å holde kundene lojale.

Biolage følger opp med moderne og trendy packaging for dyptvirkende og pleiende hårmasker; BIOLAGE DEEP TREATMENT PACK. «Sunt hår er vår forpliktelse – bærekraft er vårt løfte!» Med de nye dyptvirkende maskene fra Biolage føles håret sterkt, fuktet og pleiet. Brukes ved hver tredje vask og gir en umiddelbar effekt. Formelen er vegansk uten ingredienser eller bi-produkter av animalsk opprinnelse. Emballasjen er basert på organisk stivelsesvoks og ikke-aromatiske farger og er nedbrytbar. Dette er produktet for den moderne bevisste forbruker!

Glem heller ikke at dere finner linker til digitale kit med tidsaktuelt materiell ifht lanseringer og trender på www.lorealproshops.com (Herved direkte link: KÉRASTASE, L’ORÉAL PROFESSIONNEL, REDKEN). 0 Kommentar

HQ ON TOUR 2019- NB! ENDRING AV DESTINASJON!!

Postet av Headquarter As den 28. Jan 2019

HEADQUARTER ON TOUR 2019- KRISTIANSAND

Som kjent har vi vært på ulike destinasjoner hvert år. Snart er vel hele Norge tatt, men det er i hvert fall én by vi ikke har besøkt hittil, som vi ender med å holde arrangementet i i år. Vi har dermed bestemt at i år blir HQ ON TOUR i Kristiansand!


Vi er allerede i gang med å planlegge neste års arrangement. Dette vet vi hittil, så noter deg det i kalenderen med det samme :)

- Når: 20-22. september 2019

- Sted: Kristiansand Radisson Blu Caledonien Hotel

https://www.radissonblu.com/no/hotel-kristiansand


Mer informasjon kommer fortløpende! Programmet har vi allerede begynt å tenke godt gjennom, og vi tror og håper det blir av samme kvalitet som i fjor.0 Kommentar

Rimelig telefoniabonnement til våre medlemmer

Postet av Headquarter As den 22. Jan 2019·

Vår samarbeidspartner Com2Gether har lang erfaring med telefoniløsninger og er forhandler både av Telenor, Telia og ICE. I dette tilfellet tilbyr vi ICE – bedriftsabonnement, som vil fungere svært godt og er veldig kostnadseffektivt for salongene.

·

Eksempel på løsning til salong:

 - Behold hovednummeret til salongen, eller Com2Gether bestiller nytt

Løsningen kan da se slik ut:


 Innringer kommer rett til en talemelding:

«Velkommen til Frisørsalong X, vi svarer deg straks»


Dersom det ikke gis svar på for eksempel 30-40 sekunder kan vi spille inn opptattmelding:

«For tiden er det mange som ringer oss – vi svarer deg så raskt vi kan»


På talemeldingen kan det informeres om salongens åpningstider.  


Det legges opp til to typer abonnement:

Et abonnement på salongtelefonen med enkelt innhold 

og et abonnement til daglig leder med mer innhold.


Kostnadsbildet:

- Abonnement salong:  103,- eks. mva  (Fri bruk, inkl. 1 GB datapakke)

- Abonnement daglig leder: 174,50,- eks. mva. per mnd.  (Fri bruk, inkl 6GB datapakke)

Alternativt:

Fri bruk, inkl 12 GB datapakke: 224,50,- eks. mva.


Løsningspris: 39,- eks. mva. per bruker


Ta kontakt med oss i HeadQuarter :)

tlf: 66 85 01 00

mail: post@hadquarter.no0 Kommentar

Alt på et sted! Ikke dumt for deg som vil starte egen salong!

Postet av Headquarter As den 11. Jan 2019


Den siste tiden har HeadQuarter gått fra å være kun et innkjøpssamarbeid på produktsiden, til å bli enda mer fordelaktig medlemskap, der vi på vegne av mange medlemmer fremforhandler gode avtaler på mange ulike tjenester og produkter en salong trenger. 

Dette er blant noen fordelaktige avtaler gjennom HeadQuarter:

- Kassesystem med online timebok

- Telefoni (for salong og daglig leder)

- Regnskap via Accountor ( de har nå egen avdeling med ansatte med erfaring fra frisørbransjen for å sikre et godt produkt for medlemmene)

- Forsikringer

- Bladabonnement via Bladkongen

- Kaffemaskiner og utstyr fra Nespresso

- Rimeligere kortinnløsningsavtale gjennom Elavon. Her har vi en trappetrinnsmodell der det blir billigere desto flere medlemmer som blir med.

- alt du trenger av møbler, inventar til salongen (mange leverandører)

- alle de store og også små leverandørene og merkene får du innkjøpsrabatt på.


og mye annet...

Er du medlem, ta en titt og se om det er noen goder du ikke benytter deg av! Kjenner du kanskje noen som skal starte egen salong- informer gjerne om HeadQuarter. Vi etterstreber å bli en fordelaktig samarbeidspartner for nye på markedet, da vi kan hjelpe salongen fra A til Å :)
0 Kommentar

Sebastian Professional- nå med helt ny herreserie!!

Postet av Headquarter As den 8. Jan 2019
Følg Seb Man på Instagram under kontoen sebmanofficial for inspirasjon


Sebastian Professional har sin egen norske ambassadør- Herman Tømmeraas fra Skam-serien. Følg han på Instagram, hvor han også vil ha en egen konkurranse nå i januar!

 Følg på Instagram: https://www.instagram.com/hermantommeraas/
0 Kommentar