NORWEGIAN COSMETC AWARDS // WINNER: KÉRASTASE AURA BOTANICA

Postet av Headquarter As den 23. Mar 2018

I år vant Kérastase Aura Botanica prisen for årets profesjonelle hårpleieserie ved årets Norwegian Cosmetic Awards (NCA) 2018 .Prisutdelingen fant sted tirsdag kveld

 NCA arrangeres av Kosmetikkleverandørenes forening, og anses som en anærkjent og respektert prisutdeling for hele kosmetikkbransjen i Norge. L’Oréal-huset utmerket seg absolutt i år, og stakk av med hele 7 priser totalt!

 

Hovedkriterie for alle nominasjoner var kategorivekst og kommersiell suksess via innovasjon innen produkt, design eller markedsføring. Juryens begrunnelse for prisen til Aura Botanica var: «En fantastisk serie som lykkes med å kombinere innovasjon, luksus og bærekraft. Dette er produkter som gir øyeblikk av ren velvære hjemme. Serien har 98% naturlig opprinnelse med ansvarlig innkjøpte ingredienser og resirkulerbar emballasje, så vi opplever dette som en eksklusiv og grønn serie

 
Cutrin lanserer nå Muoto style design!

Postet av Headquarter As den 13. Mar 2018

Muoto Style Design fra Cutrin er en pleiende stylingserie for nordisk fint hår. Serien er salongeksklusiv og består av i alt 17 produkter. Er du på jakt etter en ny stylingserie, så er kanskje dette serien for din salong?

Kontakt Cutrin herBARBERS AND BREWS- Nyhet fra Redken!

Postet av Headquarter As den 6. Mar 2018

NYHET!

Redken lanserer nå en helt egen grooming-serie for menn-

BARBERS AND BREWS

Teaser 1        

Teaser 2Har du lagt merke til at herrekundene i salongen ønsker mer helhetlig hårbehandling? Menn er ofte redd for å farge håret, men kanskje de ønsker å "kamuflere de små grå?"

Veldig mange menn er svært opptatt av skjegget sitt, og hvorfor ikke gi en mer helhetlig hår-, og skjeggbehandling.Er du klar når den nye kassaloven slår til?

Postet av Headquarter As den 2. Mar 2018

De fleste begynner å få med seg at man er påbudt etter lov og forskrift å ha et godkjent kassasystem innen utgangen av 2018 . Men kanskje tenker du "jeg har jo fortsatt god tid, jeg venter til det nærmer seg årsslutt". Men hvor mange tenker da akkurat det samme som deg? Hva skjer hvis du 2.påskedag på vei hjem fra fjellet tenker; "I dag prøver jeg å dra ekstra tidlig hjem, så slipper jeg køen", men så tenker alle andre på hyttene sine akkurat det samme? Ja da står du i korken da. Og det vil ikke være overraskende om det blir en liten kork i siste kvartal i 2018 hos leverandører av kassesystem!

Er du en av de som fortsatt fører timebok med penn og blekk og har knappekasse tilnærmet lik det du finner på leketøysbutikken? Da må du ta grep!

Vi har sammen med butikkdataleverandøren BestValue utviklet en godkjent butikkdataløsning skreddersydd mot frisør- og velværebransjen.

sjekk ut her, eller klikk på datakassa :)

Et komplett kassasystem med denne godkjente løsningen selges av Com2Gether som er en totalleverandør av kasse og butikkdata, IT tjenester og Telecom til små og mellomstore bedrifter og kjeder.
Deres produkter er godt innarbeidet i markedet og dekker bedrifters behov innenfor handel, IT og Telecom. 

Vi hjelpe deg som kunde trygt gjennom hele prosessen i overgangen til et nytt kassasystem!

Ta kontakt med oss!
Pris: 

Hardware, Installasjon & klargjøring: 585,- pr.mnd*

Lisens pr. mnd.:1558,-

Online timebok m/app mot forbruker: 150,- pr mnd.

* = basert på 5-årig leasing. Etter disse 5 årene eier du alt hardware 


For ytterligere og mer detaljert informasjon om kassaloven, se Skatteetaten:

www.skatteetaten.no/kassasystemBetal minst mulig for at kundene dine skal betale med kredittkort

Postet av Headquarter As den 1. Mar 2018

For kunder har det blitt en selvfølge å betale med kredittkort når de skal gå til frisøren. Og får de ikke sanket inn bonuspoeng med Norwegiankortet eller SAS bonuskortet sitt er det jo helt krise! Nordmenn er tilhengere av kredittkort, og det blir derfor viktig å tilby løsningen, men for bedrifter koster det ca 2-2,5 % av varekjøpet å kunne tilby denne muligheten.

Sikre deg en god kortinnløsningsavtale gjennom vår avtale med Elavon!

Headquarter AS har signert en rammeavtale med Elavon Financial Services DAC på kortinnløsning av Visa og Mastercard med gebyr på kun 0,65kr pr transaksjon.

Gjennom HQ-medlemskap er det mange penger å spare ved å benytte seg av tilbudet vårt med Elavon.

Hvor mye sparer du på dette?

Se for deg at du omsetter for 2 millioner, også antar vi at halvparten, altså 1 million blir betalt med kredittkort:

1 000 000*0,025= 25 000,- betaler du i gebyr for at kundene dine betaler med kredittkort.

Gjennom vår avtale betaler du kun 0,65kr

1 000 000,-+0,0065= 6 500,-

hvor mye sparer du? 25 000- 6 500= 18 500,-

Litt dumt å ikke benytte avtalen tenker nå jeg da :)


De som allerede er kunde hos Elavon blir automatisk satt ned i pris.
For de medlemmene som benytter en annen innløser i dag vil Elavon kunne håndtere oppsigelsen for en smidig overgang og uten nedetid på terminalen. 

Prisen som er fremforhandlet er en trappetrinns modell som er en fastpris til Elavon som blir lavere jo flere medlemmer som benytter seg av tilbudet.

Dette bør du ikke overse!

Ta kontakt med oss, så fikser vi dette!